NMDC Virtual Student Forum ဖွင့်ပွဲတွင် အမျိုးသားစီမံခန့်ခွဲမှုပညာဒီဂရီ ကောလိပ်၏ ကျောင်းအုပ်ဆရာမကြီး ဒေါက်တာတင်တင်ထွေးမှ အဖွင့်အမှာစကားပြောကြားခြင်း

၂၆-၆-၂၀၂၀ ရက်နေ့တွင် စတင်ပြုလုပ်ခဲ့သော NMDC Virtual Student Forum ဖွင့်ပွဲတွင် အမျိုးသားစီမံခန့်ခွဲမှုပညာဒီဂရီကောလိပ်၏ ကျောင်းအုပ်ဆရာမကြီး ဒေါက်တာ ဒေါ်တင်တင်ထွေးမှ အဖွင့်အမှာ စကားပြောကြားခဲ့သော video file ဖြစ်ပါသည်။

NMDC Virtual Student ForumOpening Remark by Dr. Daw Tin Tin Htwe, Principal of NMDCNMDC Virtual Student Forum ကနေ ကြိုဆိုလိုက်ရပါတယ်။ ဒီပွဲကြီးကို စိတ်ဝင်တစား စောင့်ကြည်ပေးခဲ့ကြတဲ့ ကျောင်းသူ ကျောင်းသား အားလုံးကို အထူးပင် ကျေးဇူးတင်ရှိပါတယ်။ Forum ဖွင့်ပွဲ အထိမ်းအမှတ် အနေနဲ့ အမျိုးသားစီမံ ခန့်ခွဲမှု ပညာဒီဂရီ ကောလိပ်ရဲ့ ကျောင်းအုပ်ဆရာမကြီး ဒေါက်တာ ဒေါ်တင်တင်ထွေးမှ အဖွင့်အမှာ စကားပြောကြားမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။#OpeningRemark #NMDC #NMDCSU #Virtual_Student_Forum #CareerAspirations #Covid19 #PostCovid #Workshop #KeynoteSpeech #PanelDiscussion

Posted by National Management Degree College Students' Union on Friday, June 26, 2020