NMDC Virtual Student Forum

Virtual Student Forum ပွဲကြီး ဖြစ်မြောက်အောင် စီစဉ်ပေးခဲ့တဲ့ NMDCSU မှ ကျောင်းသား ကိုယ်စားလှယ်များကိုယ်စား ဒုဥက္ကဋ္ဌဖြစ်သူ ကိုအံ့ဘုန်းအောင်မှ ကျေးဇူးတင်စကား ပြောကြားခဲ့ခြင်း ဖြစ်ပါတယ်။

Appreciation Speech by Ko Eant Phone Aung, Vice President of NMDCSU

NMDC Virtual Student ForumAppreciation Speech by Ko Eant Phone AungVice President of NMDCSUဆက်လက်ပြီး VSF ပွဲကြီး ဖြစ်မြောက်အောင် စီစဉ်ပေးခဲ့တဲ့ NMDCSU မှ ကျောင်းသားကိုယ်စားလှယ်များ ကိုယ်စား ဒုဥက္ကဌဖြစ်သူ ကိုအံ့ဘုန်းအောင်မှ ကျေးဇူးတင်စကား ပြောကြားမှာ ဖြစ်ပါတယ်။မကြာခင် အချိန်အတွင်းမှာပဲ Forum ရဲ့ ပထမအစီအစဉ်ဖြစ်တဲ့ Keynote Speeches များကိုလည်း NMDCSU Facebook Page နှင့် NMDC Facebook Page တို့မှ ထုတ်လွှင့်သွားမှာ ဖြစ်လို့ စောင့်ကြည့်ကြဖို့ ဖိတ်ခေါ်လိုက်ရပါတယ်။#AppreciationSpeech #NMDC #NMDCSU #Virtual_Student_Forum #CareerAspirations #Covid19 #PostCovid #Workshop #KeynoteSpeech #PanelDiscussion

Posted by National Management Degree College Students' Union on Friday, June 26, 2020