NMDC Virtual Student Forum

NMDCSU ကနေ ဦးဆောင်ကျင်းပခဲ့တဲ့ NMDC Virtual Student Forum ကတော့ အောင်အောင်မြင်မြင်နဲ့ ပြီးဆုံးသွားခဲ့ပြီ ဖြစ်ပါတယ်။ ပါဝင်ပေးခဲ့တဲ့ Organizers များ၊ Keynote Speakers/Panelists/Workshop Facilitators များ၊ Event Sponsors များ၊ တက်ရောက်ခဲ့သူ ကျောင်းသူကျောင်းသားများ နှင့်တကွ အဖက်ဖက်က ပါဝင်ကူညီပေးခဲ့သူများ အားလုံးကို အထူးပင် ကျေးဇူးတင်ရှိပါတယ်။
အောက်ပါပုံကတော့ VSF ရဲ့ Overall Outreach Matrix/Impact Mapping ပဲ ဖြစ်ပါတယ်။ အားလုံးရဲ့ ပံ့ပိုးကူညီမှုနဲ့ အတူ နောင်လဲ ဒီလိုဆန်းသစ်ပြီး ထိရောက်တဲ့ Event/Program/Project များကို ဖော်ဆောင်သွားပါမယ်လို့ ကတိပြုရင်း…
NMDCSU