NMDUSU ကကျင်းပပြုလုပ်တဲ့ NMDC Virtual Student Forum ရဲ့ တတိယရက်ဖြစ်တဲ့ Workshop အကြောင်းကို မိတ်ဆက်ပေးခြင်း

NMDCer လေးများ အားလုံးမင်္ဂလာပါ

NMDUSU ကကျင်းပပြုလုပ်တဲ့ NMDC Virtual Student Forum ရဲ့ တတိယရက်ဖြစ်တဲ့ Workshop အကြောင်းကို မိတ်ဆက်ပေးပါရစေ

Facilitators တွေကို မိတ်ဆက်မပေးခင် Day 3 ရဲ့ ပြုလုပ်သွားမယ့်ပုံစံလေးကို ဦးစွာ ပြန်လည်ရှင်းပြလိုပါတယ်။

Day 3 မှာတော့ ZOOM Platform ကို အသုံးပြုပြီး NMDC ကျောင်းသားကျောင်းသားများ ပါဝင်ဆွေးနွေးရမယ့် Breakout Sessions ပြုလုပ်မှာ ဖြစ်ပါတယ်။ မတူညီတဲ့ “ခေါင်းစဉ်လေးခုနဲ့ Workshop လေးခု” တစ်ပြိုင်နက်ရှိမှာ ဖြစ်ပြီး မိမိကြိုက်နှစ်သက်ရာ Workshop နှစ်ခု (မနက်တစ်ခု၊ ညနေတစ်ခု) တက်ရောက်နိုင်မှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။ Workshop တစ်ခုကို အယောက် ၅၀ နှုန်းနဲ့ စုစုပေါင်း အယောက် (၂၀၀) ပါဝင်နိုင်မှာ ဖြစ်ပြီး Certificate လဲ ပေးအပ်သွားမှာပါ။ Breakout Sessions အတွက် Registration ကို မကြာခင်မှာ လက်ခံသွားမှာပါ။

လူဦးရေကန့်သတ်ထားတာမို့ မြန်မြန် register ဖို့ မမေ့နဲ့နော်။