Panel Discussion – “Modern Survival of Myanmar Tourism : Things to do to overcome Post-Covid Challenges”

Panelists:

-U Phyo Wai Yar Zar (Managing Director of Diethelm Myanmar)

-Ma Yin Myo Su (Managing Director of The Inle Princess Group, Founder of The Inle Heritage Foundation)

-Ma Su Hlaing Win (Senior Corporate Communication Officer of Yangon Aerodrome Company Limited, Director of The Best Travelling Myanmar)

-Ko Pyae Phyo Aung (General Manager of Myanmar Event Management Company)

Moderator : Ma May Madi Kyaw (Final Year Student, Tourism Management)

#NMDC #NMDCSU #VSF2.0 #TourismStudentAssociation #PanelDiscussion #PostCovidChallenges #Tourism